PROLOG

Jacob Kamman er en erfaren jæger og dygtig haglskytte, som gentagne gange har doubleret snepper. Alligevel udfordrede vi ham dette forår og satte ham på den hårde opgave at blive endnu bedre. Det lykkedes.
Nu har vi givet ham en ny udfordring. Kan han også forbedre sin riffelskydning, som ellers er fremragende.

Jacob har skudt med riffel i næsten 30 år, han er ferm til såvel det løbende vildt som til de lange penible skud – men han laver fejl: Ligesom alle andre.

Derfor har vi sendt ham på en skydemæssig dannelsesrejse i selskab med vores husfotograf Niels Busch, som ud over at være en fremragende fotograf faktisk også er en yderst habil riffelskytte!

Jacob er 42 år og har haft jagttegn, siden han var 16. Han begyndte at skyde med luftbøsse fra helt lille og tror den dag i dag på, at fundamentet for hans riffelskydning stammer helt tilbage fra de utallige øldåser og skiver han skød i smadder dengang.
Da den store dreng blev gammel nok til at finde ud af, hvor hans far havde gemt salonriflen, overgik Jacob til at skyde med denne lille riffel.

Senere blev skydningen mere kontrolleret under Kamman seniors rådgivning, og samtidig med, at jagttegnet blev erhvervet, overtog Jacob sin oldefars gamle...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: