Dansk Retriever Klub var den 6.-8. august 2021 arrangør af den store internationale WT for hold: Brahetrolleborg Profine Nations Cup, som blev holdt i forbindelse med Brahetrolleborg Game Fair.

7 lande repræsenteret

Der var tilmeldt 14 hold med hver 4 deltagere. Der var hold fra Italien, Østrig, Frankrig, Tyskland, Norge og Sverige og selvfølgelig hold fra Danmark. Alle hold var med rette imponerede over de flotte omgivelser konkurrencen blev afholdt i. 

Det var 2. gang DRK holdt prøven, og det blev ligesom sidst en stor succes med udfordrende poster og fine præstationer fra hundene. Det blev til en overbevisende dansk sejr og tillykke til Michael Christensen, Stig Andersen, Susanne og Tom Andersen.
Stort tillykke til vinderne af dette års Brahetrolleborg Profine Nations Cup.
Det blev et arrangement, som mange vil huske da alt klappede – selv vejret! For mens resten af Danmark blev sjaskvåde afholdtes finalen foran tribunen i det flotteste solskinsvejr.

Et stort tak

Formand for markprøveudvalget i Dansk Retriever Klub og Dansk delegat i FCI kommision for retrievere, Keld Jørgensen udtaler: ”En stor tak til Brahetrolleborg for at gøre Profine Nations Cup til så stor en del af deres iøvrigt meget flotte Game Fair. Også tak til sponsor Petland for godt samarbejde samt for at støtte op om prøven. Vi krydser fingre for at at vi kan vende tilbage i 2023 med udfordrende opgaver, til endnu flere hold fra hele Europa.”
Se flere billeder fra Profine Nations Cup 2021.