trofæmontering

HS STEEL BUKKESTATIV

trofæmontering
Råbuk trofæmontering på HS Steel Bukkestativ.

Så flot en buk kræver en speciel trofæmontering. Den flotteste medaljebuk er nedlagt og trofæet klargjort, men nu vil du gerne fremhæve det lidt ud over de andre trofæer, der hænger på almindelige plader på væggen. HS Steel Solutions har en fantastisk flot serie af bukkeplader og piedestaler i tidløst design og særdeles solid kvalitet til netop dette formål. Deres bukkestativer er i kraftigt 3mm stål og præsenterer det afsavede trofæ på flotteste vis, stående fremme på skrivebordet eller reolen. De findes også i en bemærkelsesværdig flot udgave til præsentation af tre trofæer på samme stander. Bemærk, at både deres piedestaler og bukkeplader kun er til trofæer, som er afsavede.

Bukkestativet kan købes til kun 99,95kr. på hssteel.dk

RACKHUB, GENIAL MONTAGE TIL KASTESTÆNGER

trofæmontering
Kastestænger fra Dåhjort monteret med RACKHUB trofæmontering.

Jeg fandt et perfekt par kastestænger fra en halvskuffel under bukkejagten i foråret og søgte på internettet efter en god montage til dem. Ærke-Amerikanske Rack Hub fangede hurtigt min interesse med en flot og simpel montage, hvor du rent faktisk både kan montere kastestænger solidt på væggen og alligevel nemt tage dem ned til pral, pynt og improviseret selvforsvar. Fangede ejeren Thad Eads på telefonen, hvor han forklarede om det simple koncept, der ligger bag: Man starter med at bore hul i bunden af begge stænger og indsætte to solide bøsninger (det nødvendige bor følger med).

Derefter monteres basen med to skruer på væggen og to sekskantede pinde centreres i hvert deres kugleled og strammes, når kastestængerne sidder perfekt. De sekskantede pinde passer stramt ind i bøsningerne og giver stram fastholdelse og alligevel mulighed for nemt at tage dem ned. Med det amerikanske bagland er montagen selvfølgelig hovedsageligt tænkt til whitetail og elk, men fungerer glimrende til både dåhjort og kronhjort. Thad havde ikke umiddelbart fået henvendelser fra Europa tidligere, men jeg tror nu kun, det et spørgsmål om tid, før vi ser dem importeret til EU. Jeg købte selv to over nettet, betalte nødtvungent import-tolden og er virkelig glad for denne montage!

Bestil på rack-hub.com. Model RH2 passer fint til dåhjort og koster omkring 400 kr. excl. forsendelse og told.

Læs også

Vejviser til konservatorer og trofæfragt

Tag gode trofæbilleder