Sonic Ballistic projektilerne har små riller på siden. Projektilet skal ved ladning gerne sættes helt ned til den forreste rille. Foto: Johannes Krarup

 

Sonic Ballistic patron
foto: Johannes Krarup – Min røde ven og jeg måtte samarbejde om at lade 500 patroner op til test.
Når man skal lave mange forskellige testgrupper med forskellige mængder krudt, er en digital krudtdispenser en stor tidsbesparende hjælp.

Denne test foregik ved ladebænken og i skydebænken. Der er blevet ladet og skudt i timevis med Sonic Ballistic Target projektiler. Dette års varme sommer har ikke været en hjælp til køling mellem skudgrupper. Det har forlænget testtiden på skydebænken. Vi forsøgte os med forskellige krudttyper og forskellige sættedybder. Vi ladede 400 patroner op i kaliber .243 Win og 100 patroner i kaliber 7mm-08 Rem.

Vi vil i denne test se nærmere på, hvad Nielsen Gunparts giver af løfter om sit produkt. På siden af produktæskerne bliver der nemlig fremsat adskillige løfter.

Det første løfte, som det ikke tager lang tid at godtage, er, at produktet er produceret i Danmark. Projektilerne fra Nielsen Gunparts er alle sammen produceret i Rask Mølle i Jylland. Projektilerne bliver produceret på fuldautomatiske CNC maskiner.

Sonic Ballistic
På siden af projektilæskerne giver producenten en række løfter. Testen skal afsløre, om løfterne holder.

Det tager blot 7 sekunder at producere et...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: