Opskriften er fra bogen “Hey! Det er vildt” af Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
4 personer
1½ spsk. smør
4 fasanbrystfileter
2½ dl. piskefløde
400 g. frisk pasta
1 løg
1 stor squash
250 g. svampe
evt. kantareller2 spsk. olivenolie
1-2 håndfulde spinat
Evt. timian
Varm smørret op på en pande, og brun fasanbrysterne på begge sider. Tilsæt 2½ dl vand, og lad fasanbrysterne simre i vandet i 2 minutter på
hver side.
Læg kødet på en tallerken, og tilsæt fløde i kogelagen. Kog ind under omrøring, til saucen tykner. Del fasankødet i mindre strimler.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Pil løget, og hak det fint. Skyl squashen, og skær den i tern.
- Rens svampene, og del dem i mindre stykker.
- Rist løgene på en pande i olivenolie, uden at de tager farve. Tilsæt squash og svampe, og steg ved høj varme under omrøring. Vend pastaen i
flødesaucen og tilsæt fasankød,spinat
og squashblanding. - Smag til, med salt og peber, og anret i dybe tallerkener.
Anretning: Drys evt. med hakket timian, og server.
Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her.
Log ind og læs artiklen straks: