Opskriften er fra bogen “Hey! Det er vildt” af Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

4 personer

1½ spsk. smør

4 fasanbrystfileter

2½ dl. piskefløde

400 g. frisk pasta

1 løg

1 stor squash

250 g. svampe
evt. kantareller

2 spsk. olivenolie

1-2 håndfulde spinat

Evt. timian

Varm smørret op på en pande, og brun fasanbrysterne på begge sider. Tilsæt 2½ dl vand, og lad fasanbrysterne simre i vandet i 2 minutter på
hver side.

Læg kødet på en tallerken, og tilsæt fløde i kogelagen. Kog ind under omrøring, til saucen tykner. Del fasankødet i mindre strimler.

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Pil løget, og hak det fint. Skyl squashen, og skær den i tern.
  • Rens svampene, og del dem i mindre stykker.
  • Rist løgene på en pande i olivenolie, uden at de tager farve. Tilsæt squash og svampe, og steg ved høj varme under omrøring. Vend pastaen i
    flødesaucen og tilsæt fasankød,spinat
    og squashblanding.
  • Smag til, med salt og peber, og anret i dybe tallerkener.

Anretning: Drys evt. med hakket timian, og server.

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: