Foto: A. Cammelbeeck & Per Finn Nielsen

Den hvide buk fra Nordsjælland blev en firbenet kendis helt tilbage i 2012, da dagbladet BT udskrev en navnekonkurrence. Der var mange gode bud dengang, og vinderen blev Bambino, som er en ret oplagt sammentrækning af Bambi og albino. Godt sprogligt håndværk der i et enkelt ord fortæller store dele af historien – skønt den usædvanlige buk ikke sådan i biologisk forstand er albino, men derimod et dyr med leucisme. Hvilket vil sige, at bukken ikke har farvepigment i pelsens hår.

JAGT, Vildt og Våben Messen

Fredag d. 5. april: Kl. 13-18
Lørdag d. 6. april: Kl. 10-17
Søndag d. 7. april: Kl. 10-17

Billetter:

Voksne: 90 kr.
Børn under 12 år: Gratis.

Bambino lever stadig. Han er nu blevet til en smuk, gammel returbuk, der fortsat holder opsatsen højt, mens den bliver stadig tyndere i toppen og tættere ved baserne.

Den stamina og livskraft, som Bambino på denne måde udstiller så flot, er også gældende for den forestående jagtmesse i Frederiksborg Centeret i Hillerød i dagene fra 5-7. april.

Det er femte gang, JAGT, Vildt og Våben arrangerer denne årets største jagtmesse, og da såvel messen som den hvide buk har hjemme i Nordsjælland, er det helt naturligt, at Bambino er blevet signaturdyret for årets jagtmesse.

Lige så levende som den stærke buk er, lige så meget liv bliver der i de tre dage, jagtmessen finder sted. Og der bliver nok at se på. Over 100 udstillere, DM i knivmageri, smukke og enestående våben i ”messevis”, stærke jagtrejseudbydere, masser af jagthunde, trofæopmåling og så et jagtvåben, som har tilhørt Christian IV. – som også slog sine folder og holdt sine jagter i Nordsjælland – lige ved siden af Frederiksborg Centeret.

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: