Makkerparret Erik Schwærter og Christian Ramsgaard, som står bag de to populære vildtkogebøger “Det’ helt vildt – rådyr” og “Det’ helt vildt – fasan”, har begået endnu en vildtkogebog med fokus på en enkelt vildtart – denne gang vildsvinet.

Den nye vildtkogebog har naturligvis fået titlen “Det’ helt vildt – Vildsvin” .

Alle opskrifter i denne kogebog handler udelukkende om vildsvin og om de mange tilberedningsmuligheder, når vildsvinet kommer i køkkenet.

I bogen finder du grundige og let tilgængelige beskrivelser af håndteringen af vildsvinet – fra nedlæggelsen af dyret, hvor vildsvinet skal brækkes og parteres, og til de mange forskellige muligheder for tilberedning af kødet lige fra hverdagsretter til vildtmiddage. Der er tillige et kapitel, der giver inspiration til tilbehøret til vildsvineretterne.

“Det’ helt vildt” – kogebøgerne forhandles blandt andet af din jagtbutik

På Billedet ses Erik Schwærter (tv) og Christian Ramsgaard (th)