Med få greb kan du gøre din vanlige, danske jagt lidt mere udfordrende, eksotisk men også lærerig. Ved at skære de moderne bekvemmeligheder væk bevæger du dig nemlig ud på helt nye veje.

 

At have sit våben i teltet føles en smule underligt, men jeg foretrækker at have det som sovemakker frem for at låse det inde i bilen. Så behøver man heller ikke være bange for at miste bilnøglen, jagten er stadig sikret.

”Det sidste års tid har jeg eksperimenteret med mere primitiv overnatning på reviret. Årsagen er, at vores jagthytte havde skimmelproblemer og nu også bliver renoveret. Da jeg ikke er helt god til skimmel, og renoveringen har lukket huset delvist ned, var det tid til at kigge på alternative muligheder. Eneste rigtige løsning var selvfølgelig at tage safarihatten på og slå teltet op.”
-Mads Dengsø Jessen

Madlavning i centrum

Der vil altid være lidt arbejde med at gøre dit sovesystem og telt klar, men med lidt øvelse går det forrygende let. Jeg har valgt at bruge to eller tre-mands telte, for så er der noget bedre plads til al bagagen også. I forhold til liggeunderlag

Ret hurtigt blev en af favoritterne over bålet Biscuit & Bacon. Det kræver ikke så meget tilberedelse og lægger en solid bund, inden man skal ud i felten. Selvom det er en amerikansk morgenmad, fungerer retten faktisk fint på alle tider af dagen. Og så trænger grønsagerne sig heller ikke alt for meget...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: