kravlejagt munkebo

Pløren

Kravlejagt er hvor denne historie finder sted. Historien spænder dog meget bredere end blot kravlejagt.

”Fyn er fin siger de, og det er den.”

”Puch Maxi er religion, og mælkekassen er obligatorisk, hvis man skal have street-credit i Munkebo.”

morgentræk

Som barn husker jeg de altid solrige dage i Munkebo sammen med min Faster Elsebeth og onkel Tommy. Alle var altid i godt humør, og jeg husker ikke, at mine fætre og jeg nogensinde fik ballade over noget som helst, dog er jeg ret sikker på, at der her blot er tale om et fortrængt barneminde. Dagene var altid fyldt med eventyr, og fjorden var omdrejningspunktet for dagene. Dengang, for 35+ år siden var der altid ål i ruserne, fugle i fjorden, solen skinnede, og alle var glade.

Igennem hele mit liv har jeg hørt de tryllebindende historier om livet på og ved fjorden, hvor selv en fangst af en ålekvappe var den mest dramatiske kamp mellem David og Goliat, når episoden var kommet igennem min onkel Tommys energiske filter.

Den 1st september er en helligdag.

jagtkikkert

For nogle få er den den helligste af de hellige. Dagen, hvorpå året læner sine resterende 364 dage, samt hvorfra sagn og myter oprinder. 24-25 år er der gået, siden jeg sidst var på jagt med Tommy på...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: