Private fotos

Den gang Kasper Pedersen var 18 år, fik han en tatovering. Med tiden blev han træt af den. Så træt, at han besluttede, at nu skulle den væk. Tanken var, at den skulle dækkes over, men den nye tatovering endte med at blive begyndelsen på en imponerende samling tatoveringer. Alle med jagtmotiver.

Vildt på væggen og vildt på kroppen hos Kasper

”Jeg bad en ven, der er tatovør, om at dække den gamle tatovering. Han spurgte prompte, hvad der så skulle på i stedet. Det havde jeg egentlig ikke tænkt over, men jeg vidste, at det skulle være noget, der betød noget for mig. Noget, jeg ikke fortrød et par år efter,” fortæller Kasper. Han endte med at vælge sin store passion og fik en buk og en kronhjort på armen. Dermed var grunden lagt til en overkrop fuld af dyr for den nu 34-årige konservator fra Nordjylland.

Kasper driver i dag Nordjysk Trofæmontering og får masser af opmærksomhed. Ikke kun for de mange flotte trofæer, han konserverer, men også for samlingen af nedlagt vildt på overkroppen.

Indtil videre er der buk, kronhjort, gemse, sortbjørn, muflon, dåhjort, vildsvin waterdeer, muntjac, whitetail hjort, sneppe, sikahjort, jagtgudinden Diana og en stor canadisk elg på ryggen. Altsammen vildt, han har nedlagt.

Mange dyr i Kaspers liv. Både på arbejde og på kroppen

Og jagten fortsætter for den jagtglade konservator, der går på jagt så meget som muligt. I 2019 blev det til jagtture efter muflon i Polen, sort buk i Tyskland, bøffel i Zimbabwe og i januar er turen gået til Spanien efter Ibex. De er dog ikke alle sikre på at komme på Kaspers krop. Han har nemlig besluttet at tage en pause med de tatoverede dyr. ”Der var bare ikke mere plads til sidst, så nu tager jeg en pause,” siger Kasper Pedersen.

Kronhjort og vildsvin pryder Kaspers overarm. Jagtglæden er ikke til at tage fejl af.

Han har til gengæld masser af arbejde i Nordjysk Trofæmontering, som han overtog fra sin tidligere chef i 2018.

”Jeg går glad på arbejde hver dag. Jægerne kommer med mere og mere specielle opgaver, og det er sjovt,” fortæller Kasper. I år har han blandt andet monteret en afrikansk Lord Derby Eland og en kaukasisk bjergged. Der er også en hel giraf på programmet i den kommende tid.

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: