Hotellet tårner sig majestætisk frem på Bornholms nordøstlige kyst på en blæsende dansk sommerdag. Udefra synes man allerede at kunne fornemme de vilde trofæers brølende velkomst til enhver storvildtdrømmende jæger. Vejen op til hotellet ad den store hvide trappe og hele ankomsten er dragende. Det er som at træde ind i en drøm af et afrikansk eventyr, hvor man forventer at se Hemingway sidde skrivende ved det store vindue og svagt fornemmer at kunne høre Karen Blixen gå rundt og fortælle; Jeg havde en farm i… Danmark på Bornholm.

Martin Ramstrup og kæresten, Mette Tiensuu, kastede sig ud i det bornholmske hoteleventyr sidste år, hvor de slog dørene op til et gennemført hotel i ren safari- og jagtstil…

”Hvor det skal mærkes at drømme er opnåelige, tilføjer Martin. For det var hele meningen og idéen bag drømmen om et skabe et hotel med en intens varm stemning, masser af jagttrofæer og gode historier.

Ofte synes jeg, at fine fancy hoteller mangler personlighed. Med The Falcon Hotel var det helt essentielt for mig, at især min familie og venner skulle kunne genkende mig i hotellet, fortæller Martin, som er af den overbevisning, at ethvert eventyr starter indefra hos én selv, ofte foran egen...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: