Jagtkniv Hvedegaard

Jeg faldt over en lækker jagtkniv fremstillet af Mikkel Hvedegaard, en ung dansk knivmager på blot 22 år – med kvalitet, håndværk og form som evigtgyldige elementer i sin knivsfilosofi. Erfaring, viden og materialer i høj kvalitet er grundelementerne til at fremstille en god jagtkniv. Og når man har levet af at designe, håndtere og producere knive i mere end tre år, så taler resultatet for sig selv.

Hjertet er en fuldtangsklinge med blad på 8,5cm længde og solide 3,5mm tykkelse i RWL-34 rustfast stål, hærdet til 60-HRC. RWL-34 er et højkvalitets knivstål, der bliver produceret af Damasteel i Sverige, men Mikkel har selv formet og hærdet klingen. Håndtaget er sammensat af tre materialer: Stabiliseret elmeknude, røde mellemlægs-liner, og Coyote Canvas Micarta. Samlet længde på kniven er på 21cm, og der medfølger en flot læderskede.

Kniven koster 3000 kr. – Bestil på hvedegaardknives.com eller send en mail til info@hvedegaardknives.com

Læs også

Test af jagtknive

Merkel Gear G10 kniv og sav

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: