Svendborg-virksomheden Diana Jagtrejser & Limpopo Travel gennemfører et generationsskifte, hvor virksomhedens nuværende ejer, Jan Krossteig, sælger aktiemajoriteten til to investorer samt virksomhedens mangeårige direktør.

Nuværende ejer og bestyrelsesformand i Diana Jagtrejser & Limpopo Travel Jan Krossteig har solgt aktiemajoriteten til investorerne Claus Moltrup og Poul Bertelsen. Samtidig køber den nuværende direktør, Tina Jeppesen, en aktieandel i virksomheden. Jan Krossteig fortsætter som aktionær og bestyrelsesformand.

I forbindelse med generationsskiftet og salget bliver virksomhedens direktion udvidet med Claus Moltrup, der tiltræder som administrerende direktør, mens Tina Jeppesen fortsætter som direktør. Erik Hahn Pedersen, der også er aktionær, forlader direktionen og fortsætter som bestyrelsesmedlem samt med sit arbejde som afdelingsleder og rejsekonsulent i Diana Jagtrejser & Limpopo Travel.

Jan Krossteig glæder sig over, at det mere end 40 år efter, at han grundlagde virksomheden, er lykkedes at gennemføre et generationsskifte, der kan fastholde og udbygge den position, som Diana Jagtrejser & Limpopo Travel har etableret.

– Vi har gennem 43 år sendt danskere på jagt- og safarirejser til næsten hele verden, og vi er lykkedes med at skabe en sund og stærk virksomhed i rejsebranchen. Jeg har imidlertid nået en alder, hvor tiden er inde til, at yngre kræfter tager over. Derfor glæder jeg mig meget over den forstærkede direktion, de nye investorer og de meget dygtige og kompetente medarbejdere, som i fællesskab skal drive virksomhedens fortsatte udvikling, siger bestyrelsesformand Jan Krossteig.

Claus Moltrup, der tidligere har været direktør i L’EASY og Autorola Group Holding, har i det seneste år fungeret som ekstern sparringspartner for Diana Jagtrejser & Limpopo Travel. Claus Moltrup har således et rigtig godt udgangspunkt for at kunne videreføre den succesfulde rejsearrangør.

– Jeg har lært virksomheden og branchen at kende gennem mit arbejde som ekstern konsulent, og jeg føler mig derfor godt rustet til at træde ind i virksomheden – både som aktionær og som administrerende direktør. Virksomheden har allerede en stærk position på markedet for jagt- og safarirejser, og jeg glæder mig til at udbygge den position i samarbejde med den nye bestyrelse og de dygtige medarbejdere hos Diana Jagtrejser & Limpopo Travel, siger Claus Moltrup.

De to øvrige nye investorer, Poul Bertelsen og Tina Jeppesen, indtræder sammen med de andre aktionærer i bestyrelsen, som herefter er sammensat således: Bestyrelsesformand Jan Krossteig, Claus Moltrup, Poul Bertelsen, Tina Jeppesen og Erik Hahn Pedersen