Taktiske våben på vej til danske jægere

Er man til det mere taktiske look, når det gælder jagt og sportsskyttevåben, så er der spændende nyheder på vej til det danske marked fra tyske Unique Alpine.

Det danske firma Skanacid, der i mange år har været leverandør til Forsvaret og Politiet, udvider nu sortimentet med rifler og optik til jagt og sportsskydning.

Det sker gennem en aftale med den tyske våbenproducent Unique Alpine, der leverer moderne våben til både militær indsats og jagt. Der er bl.a. tale om riflerne TPG-3 og JPR-1 Nordland Scout.

TPG-3 fra Unique Alpine
TPG-3 til danske jægere.

”Vi ser et marked for vores mere specialiserede våben blandt moderne jægere. Derfor lancerer vi fra efteråret en række af Unique Alpines modeller i danske jagtforretninger, fortæller Christopher Heideby, der er leder af våbenimporten hos Skanacid.

Skanacid har også agenturet på Fiocchi ammunition og den tyske kikkertproducent DDOptic, der også vil blive mere synlig i Danmark.

JPR-1 Nordland Scout fra Unique Alpine
JPR-1 Nordland Scout i flere kalibre.

”Både riflerne fra Unique Alpine, DDOptic og ammunitionen fra Fiocchi er god kvalitet til rimelige priser, så vi tror, at jægerne vil tage godt imod vores produkter” siger Christopher Heideby.

Christopher Heideby og Skanacid lancerer tyske rifler i Danmark

De første rifler fra Unique Alpine vil lande i jagtforretningerne til den kommende jagtsæson.

LÆS OGSÅ

Opgradering af en jagtriffel.

Hvor langt kan (og bør) du skyde?

Hvor langt flyver et riffelprojektil?