Jacob vil helst skyde gamle bukke og bukke med sære opsatser….

Jeg er netop kommet hjem fra en skøn tur til de polske jagtmarker. Sammen med et par gode venner var vi på bukkejagt, og selvom det jagtlige resultat endte med en stribe fantastiske bukke og nogle skønne minder i bagagen, så sidder jeg alligevel nu og er lidt småirriteret, samtidig med at jeg klukker af grin over nogle af de oplevelser, vi havde med de polske guider…

Jeg har efterhånden været på jagt i Polen 20 gange, og selvom jeg har rejst lige så mange gange i resten af verden, så er det altså de polske guider, som har givet mig de fleste frustrerende oplevelser!

Polske bukkerevirer er ofte store, smukke og med meget vekslende biologi.

Hvert år er der tusindvis af danskere, som rejser til Polen, og de kommer alle hjem med fantastiske jagtoplevelser, men jeg tror også, at mange af dem kan nikke genkendende til nogle af de følgende oplevelser…

Jeg vil nedenfor forsøge at genfortælle nogle oplevelser, som jeg har haft, og så vil jeg også sætte et par ord på, hvordan man kan forsøge at undgå at stå i de samme hovedrystende situationer, som jeg og mine venner har haft…

De første genvordigheder

På den polske bukkejagt kan man på en enkelt morgen få samlet sig en smuk sommerbuket af de kviste der...
Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: