Foto: Niels Dygaard samt Edgar G Biehle/Shutterstock

”Alte Kameraden”. Mine venner i godt selskab med bonden fra Ditmarsken, Karl Heinz Schmilau og i jakken med den orange stribe Peter Schreiner, indehaveren af en våbenhandel – ham skulle vi komme til at høre mere til…

Igennem de senere år har flere og flere danske jægere fået øjnene op for de spændende jagtmuligheder, Tyskland har at byde ikke mindst riffeljægeren på. Selv har jeg i efterhånden en del år deltaget i forskellige jagter i dette dejlige jagtland, hvor man på smukkeste vis holder alle jagtens ritualer i hævd. Således har jeg sammen med tre jagtkammerater mange gange oplevet det nede ved vor mangeårige ven, Michael von Treuenfels på dennes gods, ”Althorst”, lidt syd for Lübeck.

”Kupferhochzeit”

Det var derfor med stor glæde, at jeg en septemberdag sidste år kunne jeg fortælle mine venner, Preben, Leif og Søborg, at den med spænding imødesete jagtinvitation fra Michael netop var dumpet ned i min mailboks. Invitation til ”kobberbryllupsjagt” kunne man næsten kalde det, for det var ikke mindre end 12. gang, vi var inviteret til ”Hochwildjagd” på ”Althorst” med dets jordtilliggende på 750 hektar, fordelende sig med...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: