Foto: Jonas Drotner Mouritsen 

Forventningerne er altid store op til mit årlige roughshooting arrangement på Brahetrollebog Gods på Sydfyn. Det er fjerde gang, jeg afholder dette arrangement, som er en skøn blanding af gode jagtkammerater samt forretningsforbindelser, der er inviteret til en dag med højtflyvende fugle og hyggeligt samvær på det, der for mig er Danmarks bedste jagtterræn.

Fællesjagt, eller klapjagt om man vil, er for mig en unik måde at tilbringe en dag i naturen på og samtidig pleje venskaber, netværket på en ganske særlig måde. Det er næsten, som om det at være sammen i naturen vægtes højere end udbyttet på dagen.

Et af disse jagtarrangementer en tidlig november morgen for et par år siden står som noget ganske særligt i jagtjournalen.

Vinterdage

Sneen havde drysset ned hele natten og iklædt terrænet det skønneste vinterantræk.
Vel ankommet ved jagtstuen kl 05.30 går vi straks i gang med at få organiseret kokkene fra grilllandsholdet og få alt deres udstyr sat op, så morgenmaden kan blive sat over. Scrambled eggs, bacon, baked beans, pølser fra grillene samt masser af lunt grillbagt brød og diverse oste.

Som altid dækker vi op til både skytter, hjælpere og hundefolkene i...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: