Recreation Media & Events Aps

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Recreation Media & Events Aps har overtaget udgivelsen af JAGT, Vildt & Våben, efter at Nordjyske Medier A/S i sidste måned annoncerede, at man ville frasælge sine fem magasiner under Nordjyske Magasiner, heriblandt JAGT, Vildt & Våben.

I den forbindelse udtaler magasinets chefredaktør, Simon Staffeldt Schou: ”Jeg er rigtig glad for, at det er Recreation Media & Events, som skal føre JAGT, Vildt & Våben videre. Selskabet har et indgående kendskab til det at lave magasiner, og det har et stærkt netværk inden for jagtbranchen, både blandt de danske jægere og blandt annoncørerne. Det er noget, som jeg og de andre, der laver JAGT, Vildt & Våben, vil kunne trække på i vores kommende arbejde med magasinet. Jeg er derfor sikker på, at JAGT, Vildt & Våben vil nå ud til endnu flere end tidligere og samtidig holde fast i den høje kvalitet, magasinet er kendt for.”

JAGT, Vildt & Våben fortsætter altså, ligesom du kender det, i sin nuværende form med sit dygtige hold af jagtskribenter og fotografer.

Recreation Media & Events Aps udgiver også magasinet Mit Jagtblad. Udgivelsen af dette magasin vil også fortsætte uændret.