Tekst og foto: Karsten Andersen
Illustration: Annet Kuzmina

Parole: John Andersen, Mogens Otzen, Jens Korning, John Gotfredsen, Andy Tomes og Hans Rygaard.

Hele aftenen igennem var sneen dalet ned fra en mørk og overtrukken himmel. Da jeg var ude med hundene, inden sengetid, lå der allerede et tykt lag på gårdspladsen. Jeg skævede til Chevroletten med sommerdækkene, som jeg ikke havde fået skiftet. Mon ikke det gik alligevel.

Lørdag oprandt med let snefald. Temperaturen lå lige omkring frysepunktet, måske lidt over. Marco, min brune labrador, sad allerede forventningsfuld i bagagerummet og stirrede ufravendt på mig, mens jeg læssede bøsse og vandskål ind på bagsædet. Vi skulle på jagt i Floes skoven, inviteret af Andy Tomes, som ejer skoven sammen med sin svigerfar og svoger. En tradition, som var startet, før Coronaen holdt sit indtog. 

Jeg svingede ind på skovvejen, der førte igennem den store skov, som var smukt klædt i vinterens farver, passerede mit barndomshjem og fortsatte ind på vejen under de store egetræer, hvor jeg havde tilbragt så mange timer i min barndom. 

Parole

Nede ved det lille, fine skovløberhus var konsortiet og de indbudte gæster samlet. 

Efter parolen, som blev holdt af Andy,...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: