Ulrik Ørskov er fast leverandør af eventyrlige jagtberetninger her til JAGT, Vildt og Våben, men i begyndelsen af marts 2019 var scenen endnu større, da Ulrik blev kaldt på podiet i Nürnberg for at modtage hovedprisen i The Monocular Video Awards 18/19. Ulriks 13 minutter lange film er filmet og produceret af ham selv, og han tager seeren med på en personlig og udfordrende buejagt på gemse i de sydlige alper i New Zealand.

Det er håndholdt og intenst. Det er jagt med den krævende recurvebue, og det er en jag, der – til sidst – lykkes.

Dramaet følges i såvel selve jagtsituationen som i mesterligt udførte close-ups, hvor der er mindst lige så meget drama i Ulriks lysende øjne.

Ulrik Ørskov kvitterer prisen med endnu en tur til New Zealand, hvor han skal producere nye film til såvel MOTV.COM, som stod bag pengepræmierne til prisvinderne, som til Jagtmagasinet på dk4 – og den ivrige jæger skåner ikke sig selv.

Blot seks dage efter han vandt i Tyskland, forsvarede han sit speciale på Københavns Universitet og kan nu tilføje titlen dyrlæge til sit visitkort, og ugen efter tog han af sted på et nyt 50 dage langt jagteventyr i New Zealand.

Tillykke Ulrik – vi glæder os til også at følge med i dine...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: