Når batteriet skal lades, foregår det enten med 230V eller 12V. Du kan også skrue selve tanken af, så du kun skal have den sorte batteridel med ind til opladning.

Den lille højtryksrenser Aqua2go er udviklet af det hollandske firma ved samme navn. Renseren er bygget op med batteri og pumpe i bunden, mens der ovenpå sidder en aftagelig tank. Ud over det monterede spulehoved, der kan justeres til forskelligt tryk (fra 3-9 bar), og tilhørende slange på 6 meter, er der en del ekstraudstyr. I kassen får du også et langt børstehoved til for eksempel at skrubbe din bil eller cykel, et lille brusehoved, hvis du selv skulle få brug for et bad, og endelig en ekstra studs og O-ringe til selve pumpehuset. Det skal lige nævnes, at du kun må bruge max. 45 grader varmt vand i maskinen, ellers kan der komme skader. Endelig er der en bred bærerem i nylon, der kan monteres på tanken. Systemet er tranportabelt, så du kan pakke det hele sammen i en lille mesh-lomme, der sidder på siden af tanken. Det fungerer fint, og alle delene sidder godt fast. De tre forskellige hoveder kan skiftes ved bare at vride dem af og på. I underdelen sidder batteri, pumpe og

Kablerne til både 12V og 230V sidder inde i små aflukker i bunden, så...
Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: