Bergara B-14 HMR

Test af Bergara B-14 HMR riffel i .308 Winchester. Under vores dag med Bergara var der specielt to spørgsmål, der gik igen. De var: ”skød du ikke tre skud i serien?” og ”har du ramt helt forbi med det ene skud?”. Der var også et par sætninger, der gik igen, nemlig: ”hold da op, det gjorde den lige ud af kassen?” og ”det var da utroligt, jeg har jo aldrig skudt med den før!”.

Tekst og foto: Claus ”Claude” S. Andersen & Freya Chalotte Askjær

Baggrund

Bergara riflen produceres i området af samme navn i Spanien. Regionen er kendt for at producere nogle af de bedste våben i verden og er specialiseret i at fremstille de bedste riffelpiber med stor fokus på præcision, kvalitet og værdi for pengene. Kombineret med årtiers erfaring og overlegen teknologi bliver der maskinfremstillet piber, der i forhold til præcision kan måle sig med custom fremstillede piber.

Bergara B-14 HMR
Bergara B-14 HMR riflen har alle nødvendige data stemplet på piben.

Bergara er med tiden blevet leverandør af piber til flere af de førende våbenfabrikanter både i Europa og USA. Dette skyldes selvfølgelig, at Bergara Rifles anvender den nyeste teknologi, moderne maskiner og en urokkelig forpligtigelse over for den høje kvalitet.

Hos...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: