4 agerhøns
4 kviste timian
4 kviste salvie
4 skiver surdejsbrød
1/3 flaske Chianti
Olivenolie
Salt og peber

Sæt ovnen på 200 grader. Fjern eventuelle blodrester inde i fuglene, og stop en kvist timian og salvie ind i hver fugl. Krydr fuglene med salt og peber.

Sæt en stor stegepande på et medium-højt blus. Hæld 2 spsk. olivenolie på panden, og steg fuglene, til de er gyldne hele vejen rundt.

Læg brødet i bunden af panden, og sæt panden i ovnen i 4 minutter. Tag panden ud ad ovnen, og hæld to glas rødvin over fuglene. Sæt stegepanden tilbage i ovnen i yderligere 4 minutter.

Tag bruschetta-skiverne og fuglene op af panden. Deglacér panden med et ekstra glas rødvin, og hæld saucen over fuglene. Server fuglene til dine gæster med et godt glas Chianti.

Buon appetito!

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: