
4 agerhøns
4 kviste timian
4 kviste salvie
4 skiver surdejsbrød
1/3 flaske Chianti
Olivenolie
Salt og peber
Sæt ovnen på 200 grader. Fjern eventuelle blodrester inde i fuglene, og stop en kvist timian og salvie ind i hver fugl. Krydr fuglene med salt og peber.
Sæt en stor stegepande på et medium-højt blus. Hæld 2 spsk. olivenolie på panden, og steg fuglene, til de er gyldne hele vejen rundt.

Læg brødet i bunden af panden, og sæt panden i ovnen i 4 minutter. Tag panden ud ad ovnen, og hæld to glas rødvin over fuglene. Sæt stegepanden tilbage i ovnen i yderligere 4 minutter.
Tag bruschetta-skiverne og fuglene op af panden. Deglacér panden med et ekstra glas rødvin, og hæld saucen over fuglene. Server fuglene til dine gæster med et godt glas Chianti.
Buon appetito!