Opskrift på medaljoner af sommerbuk, med baconsalat
Fotograf: Betina Hastoft

JAGT PÅ FACEBUK

Et stort tillykke med de flotte bukke til alle de tålmodige riffeljægere (dygtige bukke og buk-inder), som i de sidste 6 uger gang på gang har været meget tidligt oppe eller sent ude i naturen. Tillykke med vildtet eller blot med den gode naturoplevelse, som jagt altid er garant for overalt i vores smukke, frodige land.

Facebook, Instagram og private billeder af spids- og gaffelbukke, seks- og otteendere og alle med flotte og specielle opsatser med særlige sprosser, perler og rosenkranse er flittigt blevet delt, nydt og liket.

Men nu er det jo ikke altid, det ydre, som tæller, eller udseendet det kommer an på (- men størrelsen derimod er altid vigtig 😉. For mig er det relevant at kunne se, at vildtet har haft det godt og har udviklet sig sundt, for så er der udsigt til mange gode timer i køkkenet og ved grillen resten af sommeren. Min gode jagtven, René Jantzen, som også skriver til JAGT, Vildt & Våben, er altid flittig med at få brugt hele vildtet, og det er imponerende at se, hvad han får lavet af alt fra postej, pølser, kebab og vilde, lækre grillerier.

Jeg har altid beundret hele processen fra opbrækning, flåning og forlægning af et stykke hjortevildt. Der er virkelig nogle, som...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: