Jaktia kæden som har butikker i Sverige og Norge, har nu fået fodfæste på Fyn. Kæden, som kom til Danmark i 2018, er nu oppe på 10 butikker i Danmark, og i Sverige og Norge er der tilsammen omkring 50 butikker.

Det er Michaels Jagt og Fiskeri i Svendborg, som bliver den nye bastion på Fyn. Ejer Lars Olsson glæder sig til at blive en del af kæden, der i Danmark er repræsenteret i Brønderslev, Aalborg, Århus, Horsens, Skjern, Maribo, Nordsjælland, Glostrup, og nu altså også Svendborg.

Lars Olsson, overtog i 2014 Michael Jagt og Fiskeri, og i dag har butikken 6 ansatte inklusiv egen bøssemager. ”I Michaels Jagt har vi fokus på både jagt, fiskeri og outdoor” fortæller Lars Olsson.

”Vi har valgt at gå med i Jaktia-kæden, da det er en stor nordisk kæde med 60 butikker. Jaktia-kæden har muskler og har lagt vægt på det operationelle. For os var det vigtigt, at der er fokus på både jagt og fiskeri, og så tilbyder kæden stærk markedsføring. Vi har haft et godt år indtil nu, og vi ser frem til et godt og travlt efterår, og glæder os over at der er tegn på at de danske jægere kan komme udenlands og jage igen”, slutter Lars Olsson.

Læs også: Nyhed fra HIKMICRO – Ny termisk håndspotter næsten til spotpris