MDT GRND - Pod
MDT GRND - Pod

MDT GRND-POD – Til solid støtte under indskydning af din riffel er der ikke meget grej, der hjælper mere end en bipod. De fleste jagtformer i Danmark giver dog ikke et tilstrækkeligt bagstop for liggende skydning. Så bipodden skal samtidig være let at afmontere og selvfølge ikke give alt for mange lommesmerter ved anskaffelse.

MDT GRND POD
MDT GRND POD

MDT’s nye bipod GRND-Pod er udviklet til riffelskytter med netop denne bagtanke. Smukt udført med det centrale stykke i kontrast-farvet 6061-T6 Aircraft Grade aluminium. Benene er holdt i sort carbon og stærkpolymer. Bipodden understøtter montage på picatinny-rail eller det lidt nyere ARCA-system, som er begyndt at brede sig. Højden kan justeres fra 11,5cm til 23cm. De fire låse-positioner giver mulighed for at justere vinklen til 0°, 50°, 90° og 180°. Bredden af benene er på 32 grader for picatinny montagen, mens ARCA giver 40 graders spredning. Fødderne er Atlas/Ckye-Pod-kompatible og kan trækkes helt ud, ved blot at trække i benene uanset position. Samlet vægter på 433g.

MDT GRND - Pod
MDT GRND – Pod

Forventet pris lige under 2.000 kr. – MDT GRND-Pod er dog ikke nået til Danmark endnu, men hold øje med Vaabensmeden, der fører et rigt udvalg af dette brand.

Læs også: Sleipner v2, dansk bipod [Testet]