Fotos: Per Kauffmann

Gutterne fra Nak&Æd har netop forladt mig i Laredo i den store Ford Expedition, vi har kørt rundt i mens vi har lavet research til to udsendelser i Texas, nærmere betegnet på halsbåndssvin og whitetail. Jeg har fri nu og bliver i USA for at køre lidt rundt for mig selv, og jage forskelligt vildt med både riffel og hagl.

Det er rart at være lidt alene efter en hæsblæsende søgen efter egnede hytter, møder med outfittere, jagt på spiselige planter og intensive diskussioner med gutterne om planerne for de to udsendelser. Jeg skifter til en bil af mere “europæisk størrelse”, nu da jeg ikke længere har DRs økonomi i ryggen, og drager ud på de lange landeveje i den sydlige del af Texas.

Først nogle dage efter den sky nilgai-antilope, så nogle nætter på vildsvin og så endelig finalen – andejagt i de lavvandede områder i den Mexicanske Golf. Det er nok den episode jeg har glædet mig mest til, for andejagten hernede er helt speciel og gennemføres på en måde som kun de færreste har prøvet.

Hurricane Harvey

Vejret her i begyndelsen af december er vidunderligt med fuld sol, varmt og med en let vind. Ikke hvad vi normalt vil opfatte som vejr til andejagt, men i golfen har det ingen...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: