Huntersbox er et nyt produkt specielt egnet til transport af våben til og fra jagt.

Tom Hein er manden bag en ny smart løsning til opbevaring af våben under transport til og fra jagt. Han havde længe gået og tænkt over, at der måtte være en bedre løsning end dem, der fandtes på markedet.

Det han var på udkig efter, var en våbentransportkasse, der er forsvarligt låst, nem at rengøre, nem at fastgøre til bilen uden at bore huller og i gennemtænkt design. Ideen til Hunters Box var født og blev virkeliggjort i samarbejde med Claus Frahm Vilsmark fra CFV Teknik & Miljø, der også står for produktionen.

Opbygningen er en skuffe fremstillet i rustfrit stål og monteret med en RUKO lås. Selve kassen er fastspændes med en sikringswire. Der bores ikke i bilen og hele kassen kan tages ud, når man ikke har behovet længere. 

I selve skuffen har man mulighed for, efter eget ønske, at polstre med skum og tilkøbe separate kasser (som kan låses individuelt) til bundstykke og ammunition.

Huntersbox er utrolig nem at montere i bilen – og kan selvfølgelig bruges til meget andet end våben. F.eks. smykker, dokumenter og andre værdigenstande, som man gerne vil have forsvarligt opbevaret under transport. 

Huntersbox er 100% danskdesignet,  100% danskproduceret og produceres efter kundens ønsker.

Huntersbox er til transport og er ikke et våbenskab. For mere information besøg:
http://www.huntersbox.dk/
Eller skriv til
info@huntersbox.dk