Tekst og foto: Mads D. Jessen

Anorakken er i den grad blevet genopfundet i jagtverdenen og fås nu i flere forskellige versioner. Hos Swedteam er de med deres Ultra Light Pro gået i retning af en udgave i letvægt, som de også har udstyret med en lang række af deres bedste teknologier. Vigtigst er den åndbare covertex membran, og i kombination med de svejsede sømme, fungerer det rigtig fint. I det regnvejr, jakken blev testet i, var der på intet tidspunkt gennemtrængninger – her blandt andet en outing på ca. 3 timer i vedvarende, let regn.

Ved håndleddene har anorakken en blød neopren, der kan strammes til, så vind og vand kan holdes ude.

Hætten er meget rummelig og kan snøres og tilpasses, så du både kan nøjes med hætten eller kombinere den med en kasket indenunder og stadigvæk have et fornuftigt udsyn til siderne.

Hætten kan justeres i begge sider og i nakken. Hvis du vil, kan den altså sidde helt stramt til både med eller uden kasket.

Alle lynlåse er YKK-produceret, og de er svejsede i syningerne på stoffet, så der ikke trænger vand ind. Desuden er der en smule strech i stoffet. Det gør ikke den store forskel til almindeligt brug, men med rygsæk på føler man sig ikke helt så låst i sine...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: