Indtast dine oplysninger

Har du spørgsmål vedrørende bestillingen, så tjek evt. vores FAQ nedenfor.

FAQ

Sp. 1 – Hvorfor skal I bruge e-mail på den, der skal have gaven?

Sv. 1 – Modtagerens e-mail adresse anvendes som bruger-id ved log-in på den digitale version af magasinet. Digital adgang er inklusive i abonnementet. Hvis du ikke ønsker at oplyse gavemodtagers email, er det helt ok, at du anvender din egen. 

 

Sp. 2 – Hvis jeg oplyser modtagers e-mail, for vedkommende så besked om bestillingen?

Sv. 2 – NEJ, vi sender ikke mail om bestilling eller noget andet til den, der skal have gaven. Som beskrevet ovenfor, giver email blot mulighed for adgang til e-magasinet.

 

Sp. 3 – Hvor sendes bogen hen?

Sv. 3 – Bogen sendes direkte til dig, som bestiller abonnementet. Den sendes inden for tre dage efter bestilling. Du har derfor mulighed for at lægge bogen under juletræet.

 

Sp. 4 – Hvornår modtager jeg bogen

Sv. 4 – Bogen sendes senest tre dage efter, vi modtager din bestilling. Den sendes med DAO som hjemmelevering. DAO aflevere typisk forsendelsen 1-2 dage efter afsendelse. Du modtager besked med pakkenummer, så snart den er på vej.

 

Sp. 5 – Hvornår modtager abonnenten det første magasin?

Sv. 5 -Det afhænger lidt af hvornår du bestiller. Hvis du bestiller senest den 12/12, starter abonnementet med januar udgaven, der udsendes det første weekend i januar 2022. Hvis du bestiller efter 12/12, så starter abonnementet med februar udgaven, der udsendes den 1. weekend i februar 2023. I begge tilfælde modtager abonnenten naturligvis det antal udgivelser, der er indeholdt i abonnementet.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på 71992956. Telefonen er åben mandag til fredag 0900-1200. Du kan også skrive til os på kundeservice@recreationmedia.dk