12 numre gaveabonnement
samt vildtkogebog af Rasmus Grønbech
samt vildtkogebogen "VILDT PÅ GAFLEN"
- 10 numre leveret portofrit - et nummer hver måned i 10 måneder
- Inkl. vildtkogebog af Rasmus Grønbech
- Bestil før 19/12 for abonnement start i januar 2023
- Bestil efter 19/12 for abonnement start i februar 2023
- Bog sendes til dig, som bestiller abonnementet, så du kan lægge den under juletræet,.
OPSUMMERING |
|
Beskrivelse | Pris (DKK) |
12 udgivelser á 89,95 kr. | 1079,40 |
Vildt på gaflen | 299,00 |
Levering af bog – porto | 39,00 |
Online adgang inkl. bagkatalog (39 kr. pr md) | 0,00 |
RABAT | -718,40 |
I alt inkl. moms og levering | 699,00 |
VILDT PÅ GAFLEN
Det nordiske køkken har skabt en stor interesse for at lave mad af råvarer, som findes i naturen omkring os. Men hvordan tilbereder man så vildtet, som man med stolthed selv har nedlagt eller købt i supermarkedet? Det giver Vildt på gaflen mange gode og kvalificerede bud på. De ca. 75 opskrifter kommer omkring de forskellige typer af vildt.
‘Der er opskrifter med kronhjort, hare, vildsvin, fasan, skovdue, snepper og gråand, for bare at nævne nogle. Og det er ikke kun opskrifter til de gode middage, men også til helt almindelige hverdagsmåltider og anvisninger til, hvordan man kan tilberede retter af hele dyret. Som fx fasanen, der rækker til hele tre måltider. Vægten ligger ikke på de klassiske tilberedninger, men i nyfortolkede og moderne udgaver med lækkert tilbehør, som passer godt til vildtets mørke og dybe smagstoner.
Der er tænkt og sat fokus på, at turen i køkkenet skal være lige ud af landevejen og at det derfor ikke kræver de helt store gastronomiske kundskaber. Der er overskuelige stegtabeller samt oplysninger om jagttider, og sæson er angivet ved hver type vildt.
· Klassiske tilberedninger i nyfortolkede og moderne udgaver
· Opskrifterne er enkle at gå til
· Lækre opskrifter på tilbehør til vildtretter
· Overskuelig stegetabel
· Tabel over jagtsæsoner
· Overskuelige anvisninger på partering og udskæring af vildtet
De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer, Columbus Leth, der har modtaget Det danske gastronomiske Akademis hæderslegat for sin indsats for gastronomiens fremme.