-40%

Årsabonnement
samt gratis bog af Rolf Andersen

KR 780KR 1328,40
Årsabonnement på JAGT, Vildt & Våben, samt bogen EN GOD DAG AT GØ af Rolf Andersen
  • 12 numre leveret til portofrit
  • Inkl gratis bog af Rolf Andersen

OPSUMMERING

  • 12 måneder med Danmarks store jagtmagasin.
  • Gratis velkomstgave: Bogen “En god dag at gø” af Rolf Andersen
Beskrivelse Pris (DKK)
12 udgivelser á 89,95 kr. 1079,40
En god dag at gø (249 kr.) 0,00
Levering 0,00
Online adgang inkl. bagkatalog (39 kr. pr md) 0,00
Ekstra rabat- årsabonnement -299,40
I alt inkl. moms og levering 780,00

 

 

Velkomstgave til dig

De dage, hvor vejret er til ild i pejsen, et glas portvin og fødderne på en skammel, er der ikke noget bedre end en god bog fyldt med sjove og hyggelige jagtanekdoter og grundige instruktioner i træningen af jagthunden.

Med dit nye abonnement får du som velkomstgave bogen En god dag at Gø af Rolf Andersen, der udover at være en af landets bedste hundetrænere, også er forfatteren bag i alt 6 populære bøger om hundetræning, ligesom han holder foredrag og seminarer rundt i landet.

Læsere af Jagt, Vildt & Våben vil sikkert nikke genkendende til hans mange artikler i bladet både om træning af jagthunde, og for den store serie om forskellige jagthunderacer. Andre vil kende ham for hans mangeårige virke som hundebrevkasse-redaktør og klummeskribent i Familie Journal.

Rolf Andersen bor med sin kone og søn i Birkerød, nord for København, hvor han dagligt træner hundeejere, der gerne vil have en glad og lydig hund.

Glæde og sund fornuft er den røde tråd i træningen for, som Rolf Andersen med Shu-bi-duas ord siger: Det skal være morsomt – ellers er det ikke sjovt!

Rolf Andersen