Netop som man tror, at naturforståelsen blandt privilegerede vesterlændinge har nået bunden, overraskes man igen og igen af beviser på det modsatte.

Jeg fik for nylig tilsendt et screen-shot af en online anmeldelse af Milwaukee County Zoo. Anmelderen var en yngre mor, der indledte begrundelsen for den ene usle stjerne, hun havde givet, med en forsikring om, at hun og hendes familie elskede dyr og især elefanter.

På et besøg i den zoologiske have med sin treårige datter blev hun imidlertid ”forfærdet over den totale mangel på pasning og omsorg”. En af anlæggets elefanter gik rundt med en massiv erektion – den største erektion anmelderen nogensinde havde set (hun satte tre udråbstegn).  Hendes treårige datter spurgte nysgerrigt ind til, hvad det nu var for noget, hvilket udløste moderens afgrundsdybe forargelse over, at dyrepasserne ikke tog sig af dyret og ”lettede trykket” for den stakkels elefant.

Blot en enkelt stjerne fik den onde zoo som tak for deres ligegyldighed i forhold til elefantens åbenlyse sexuelle behov. Jeg sidder tilbage med en lang række ubesvarede spørgsmål: Burde Zoo ansætte en elefantmassøse? Kan man købe oppustelige gummielefanter med tre huller og hvad med hunelefanternes...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: