Åbner man helt op for lynlåsen, kan man sagtens blive varm uden at koge!

Af Bo Bjerregaard
Billeder: Ida Maria Schouw Andreasen

Det sidste skete desværre for danske Jagtkiosken.dk, da deres amerikanske leverandør stoppede produktionen af jagtbeklædning. Pludseligt manglede Jagtkiosken en del i deres sortimentet, blandt andet den meget populære termoheldragt. Løsningen blev, at de selv trådte til. Under mærket Oerts designede man en ny heldragt. Den fik mange af kvaliteterne fra den gamle, men også med en lang række forbedringer for at skabe deres helt eget og enestående produkt. Resultatet er X10d termoheldragten.

Produktkvalitet, design og detaljer

 

 

En termoheldragt behøver ikke at være prangende – funktion over udseende er nøglen. X10d er ingen undtagelse. Det ydre design er ret basalt. Det er i detaljerne, man finder den egentlige værdi. 

Let at få af og på, selv med de store vinterstøvler.

Yderlaget er i et vandafvisende børstet microfiber-stof, som ikke larmer synderligt, når man bevæger sig i dragten. Camo-mønsteret er Mossy Oak Break-Up Country. Ud over det vandafvisende yderlag er der også et stærkt vind- og vandtæt membranlag: åndbarheden er på 5.000g/m2, og den kan klare et vandsøjletryk på 5.000 mm vand. Isoleringen er behageligt tyk, uden at være...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: