Side-Shot Scope Cam under felt-test.

Du kender det sikkert alt for godt

Du er på jagt, og du ser et flot stykke vildt. Det er lidt for langt væk, til at du vil afgive skud. Du tager din mobiltelefon frem for i stedet at tage et billede. På skærmen ligner vildtet imidlertid en myre, og når du zoomer ind, bliver billedet uskarpt og pixeleret.

Sådan behøver det dog ikke at være. Med Side-Shot Scope Cam fra amerikanske Side-Shot.com. har du nu mulighed for at tage både billeder og video af det vildt, du kan se, samtidig med du kigger gennem din optik.

Næsten alle moderne smartphones kan anvendes.

Side-Shot er udviklet til at bruge dit kamera fra din smartphone. Du vælger selv, om du vil bruge kamera-appen, der følger med din telefon, eller en række andre apps, der kan anvendes af din smartphone. De mange kameramuligheder giver dig blandt andet mulighed for at optage i slowmotion, 4k eller andre tilstande.

Ud over at anvende Side-Shot til at optage det vildt, du ser, så kan du også anvende den, hvis du er mentor for en nyjæger. På skærmen vil du kunne se det samme, som nyjægeren ser gennem optikken. Uanset om det er på skydebanen eller på jagt, så ser du nøjagtigt det samme, og du kan dermed hurtigt guide nyjægeren, så eventuelle fejl kan...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: