“Stærke eksempler på, hvor effektivt det teknologiske jagttøj er blevet.”

OBS: Billederne er dokumentation for, hvor tæt dyrene kommer på Freya og Claude under testen.

Foto: Claus ”Claude” Sloth Andersen samt Soru Epotok og Tom Reichner/Shutterstock

Tillad mig at sætte den rette stemning:

Du er på jagt, og du har glædet dig i lang tid til at nedlægge et flot stykke vildt. Alt er perfekt for dig. Vinden bærer imod dig, solen er perfekt, du sidder i skjul ved skovkanten, og alt er dejligt. Efter et stykke tid ser du en flot buk sammen med en rå komme frem ved skovkanten 150 meter fra, hvor du sidder. Hvis de fortsætter i samme retning, vil de komme ind på under 50 meter. Dit hjerte begynder at pumpe blodet rundt, og du kan mærke, at det begynder at hamre i ørene. Riflen hviler på din skydestok, og du følger dem gennem din optik.

Du kan mærke, at adrenalinen er begyndt strømme gennem dig, og du begynder at udvælge det sted, hvor du vil afgive dit skud til den flotte buk. Pludselig stopper de op og kigger intenst i din retning. Den lette brise er stadig i dit ansigt, og du har ikke bevæget dig, så det må være noget andet. Du siger til dig selv, at du skal være rolig, og at de nok skal komme...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: