vintergummistøvler

Test af tre vintergummistøvler til enhver jagtform. Vi tester Le Cerf, Gateway1 og Polyver.

Vintergummistøvler – Design og detaljer

Langt de fleste vintergummistøvler er på overfladen ganske ens: udformningen generelt meget tæt på hinanden og farven en nuance af grøn. Spektret af designs er naturligvis bredere end som så, og alle producenterne gør sit for at skille sig ud. De indre detaljer kan være meget forskellige fra produkt til produkt, og det er ofte dér, man vil se de største forskelle.

Foto: Ida Maria Schouw Andreasen, Le Cerf, Gateway1 og Polyver

vintergummistøvler
Le Cerf Cardinal

Le Cerf Cardinal

har et design, som de fleste vil genkende som en gummistøvle til vinterbrug. Den er praktisk og har en gennemprøvet konstruktion. Det ydre materiale er lavet i bleg olivengrøn 100 % naturgummi og har en lang lynlås på ydersiden af læggen. Der er et ekstra panel, ligeledes i naturgummi, så man kan tilpasse støvlen bedre til ens fysik og beklædning. Indvendigt er støvlen foret med 4mm neopren.

Gateway1 Pro Shooter 18”

Gateway1 Pro Shooter 18″

går i en anden, måske mere moderne retning. Støvlen er større end den klassiske vintergummistøvle som for eksempel Le Cerf Cardinal. Det ydre lag er 100 % naturgummi med ekstra...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: