Eberlestock G3 Phantom våbenrygsæk
Eberlestock G3 Phantom har plads til masser af grej og selv meget lange rifler.

Jeg kigger lige en ekstra gang – Eberlestock G3 Phantom våbenrygsæk, da jeg har den i hånden første gang.

Eberlestock G3 Phantom våbenrygsæk
Eberlestock G3 Phantom har plads til masser af grej og selv meget lange rifler.

Gosh, den er tung, er mit første indtryk! Det kunne jo være, at der lå en guldbarre i den. 4,35 kilo vejer den, helt tom. Jeg tænker nu på alt det, jeg har lyst til at fylde den med, og hvor meget den så kommer til at veje. På mange af de kurser, jeg deltager på, og hvor vi anvender rygsæk, er ordsproget altid noget i retning af:

”Gram bliver til kilo, kilo bliver til vabler, vabler bliver til blodvabler”.

Tekst og foto: Claus ”Claude” Sloth Andersen & Freya Chalotte Askjær.

Heldigvis har G3 Phantom fra Eberlestock nogle gode tricks, der gør, at du kan ændre på rygsækkens opsætning, så den bliver meget lettere.

Jeg har testet rygsækken i mere end 6 måneder og haft den med på jagt, på skydebanen, og når jeg har været ude i naturen på vandreture.

Jeg kender til Eberlestock, både fra mit arbejde, men også fra mange erfaringer på lange ture i naturen, så jeg forventer, at kvaliteten på spænder, lynlåse, syninger og materialer er i top. Eberlestock skuffer mig heller ikke denne gang.

Eberlestock G3 Phantom
Alle spænder, lynlåse...
Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: