Foto: Christian Rysgaard samt WildMedia/Shutterstock

Den løbende tekniske udvikling gør alt teknologi mindre i størrelse, hurtigere i ydelse og billigere i produktion. Det sker selvfølgelig specielt for teknologi, der nyder stigende opmærksomhed fra os forbrugere. Med stigende efterspørgsel kommer også stigende produktion og teknisk innovation. Og termiske spottere er virkelig et hot emne overalt i Europa. Tendensen er tydelig på de sociale medier og i landets jagtbutikker, hvor bølgerne virkelig går højt, når der nævnes termiske spottere. Det var også tydeligt på IWA-messen i foråret 2019, hvor alle stande med termiske spottere var særdeles velbesøgte.

Hovedparten af de centrale komponenter, der anvendes i termiske spottere, produceres i Kina (som det meste andet grej i disse tider). Deres fabrikker sidder tungt på produktionen og dikterer derfor i sidste ende features og pris på slutproduktet. De kinesiske fabrikker kan uden problemer spytte et fuldstændig færdigt produkt ud, men de kan også overlade dele af efterproduktion og branding til lokale producenter i europæiske lande. Det skaber et lidt forvirrende marked, hvor vi støder på præcis den samme indmad med forskellige navne og lidt varierende...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: