Efterårets jagtsæson nærmer sig hastigt. Mange af os går allerede med lidt sommerfugle i maven, og glæder os til at komme ud i naturen med bøsse eller riffel under armen.

Der er dog temmeligt sikkert nogle, der glæder sig mere end andre. Her tænker jeg særligt på årets kuld af nyslåede og forventningsfulde nye jægere, som, trods corona-udskudte jagttegns-kurser og ikke mindst -prøver, nu omsider står med skinnende, nyprintet jagttegn i tegnebogen.

Selvom det efterhånden er rigtigt mange år siden, husker jeg så tydeligt mine egne forventninger og ikke mindst de mange tanker og overvejelser, jeg gjorde mig mht valg af det første våben, hvordan jeg kunne komme på jagt, hvordan jagten ville foregå, og ikke mindst hvordan jeg skulle gebærde mig, så jeg ikke faldt helt igennem.

JAGT, Vildt & Våben er landets største, uafhængige jagtmagasin, som altid står på jagtens, vildtets og jægernes sider. Vi ønsker bæredygtig jagt på alle arter, der har en postiv bestandsudvikling, og vi argumentere for og dækker med 12 årlige udgivelser enhver af de nuancer, der vedfører den danske og den internationale jagt.

Mange af disse spørgsmål har vi forsøgt at belyse i årets store Nyjæger magasin. På 108 sider har vi samlet stort set alt, hvad der er værd at vide, når man på vej ind i det vidtforgrenede jagtunivers. Det er blevet til et opslagsværk, hvor man kan finde svar på en lang række af af alle de spørgsmål, som både nye og kommende jægeretumler med.

JAGT, Vildt & Våben’s store Nyjæger Magasin udsendes gratis sammen med JAGT, Vildt & Våben nr. 45 (august). Så kan alle jer erfarne jægere give det videre til en af fremtidens jægere.

Du kan også hente Nyjæger magasinet helt gratis i de fleste af landets jagtbutikker.

Alternativt kan købe JAGT, Vildt & Våben nr. 45 (august) hos en af vore 700 forhandlere landet over (kiosker, supermarkeder, tankstationer osv.). Så får du nemlig Nyjæger magasinet gratis med i købet. Du kan finde den nærmeste forhandler lige her.

Bemærk: Sidste dag du kan finde JAGT, Vildt & Våben nr. 45 med det store 108 siders Nyjæger tillæg i handlen er onsdag den 9. september 2020.

Uanset om du er ny eller erfaren jæger, ønsker vi jer alle knæk og bræk.

Redaktionen

Modtag Danmarks bedste jagtmagasin i postkassen hver måned, året rundt – Se mere her.