Foto: Christian Rysgaard og producenterne.

Markedet for sigtekikkerter til natjagt vokser sig større i takt med, at de benyttede teknologier bliver bedre, mindre og billigere. Med det store indtog af nataktive vildsvin overalt i Europa og Nordamerika ser vi samtidig et øget behov hos jægerne, der ikke længere ser skævt til denne type optik. Producenterne tilpasser sig efterspørgslen, og derfor ser vi en del nye spillere og bedre teknologier på banen år efter år. Komponenterne, der stort set alle produceres i Kina, bliver mere avancerede, og feltet bredere og bedre. Det er derfor tid til at kigge på nyhederne inden for natoptik for at se, hvad der er sket, siden jeg satte fingeren på pulsen sidste vinter.

Forårets overraskelse PARD NV008, dedikeret digitalt infrarødt kikkertsigte med både dag- og natperformance til rigtig god pris.

Årets overraskelse

Kinesiske PARD har uden diskussion skabt en del opmærksomhed på scenen for natoptik – trods totalt fravær af spændstigt reklamemateriale og vidtløftige videoer på de sociale medier. På forunderlig vis er det lykkedes PARD at få spredt budskabet fra mund til mund, stort set uden at gøre en indsats. Deres NV007 clipon ændrede i foråret markedet for...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: