Uanset om du har et digitalt abonnement, eller du modtager magasinet i postkassen, så har du mulighed for at læse JAGT, Vildt & Våben online. Sådan har det været længe, men nu sker der noget nyt på denne front. Vi har nemlig implementeret en helt ny teknologisk platform, som giver en bedre digital læseoplevelse for dem, som gerne vil læse magasinet online på desktop computeren eller mobile enheder.

Vi har glædet os meget til, at introducere vores nye digitale platform for læserne,

fortæller Adm. Direktør i Recreation Media Torben Galst. ”Den har været under udvikling i mere end et år, og nu er vi endelig klar til at tage den i brug. Det er et spændende øjeblik”

Den nye platform indeholder en række spændende nyskabelser. Blandt de mest interessante er en oplæsningsfunktion, så det nu er muligt at lytte til artiklerne.

”Udviklingen indenfor syntetisk tale er gået stærkt, og digital oplæsning fungerer nu så flydende, at vi synes, at det er værd at teste af i magasinet”, fortæller Torben videre.

Det er altså muligt nu at lytte til magasinet, mens du kører bil eller sidder i jagttårnet. Men måske nok så væsentligt, er det nu muligt for læsesvage jægere, at få glæde af magasinet.

Vigtigste funktioner i ny magasin app

– Oplæsningsfunktion

– Zoom funktion

– Magasin og artikel-tilstand

– Søg i indhold på tværs af tre års udgivelser

– Individuel indstilling af skriftstørrelse

– Individuel indstilling af skrift type

– Udprintning af artikler

– Indholdsoversigt

– Let navigation

En anden nyskabelse, er muligheden for at skifte mellem to forskellige læsetilstande.

I den traditionelle læsetilstand ”bladrer” man side for side og opsætning af tekst og billeder fremstår nøjagtigt som i den trykte udgave. Med et enkelt klik, kan man skifte til artikeltilstand. Her organiseres hver artikel på en enkelt ”side”, som man scroller ned ad mens man læser. Kombinationen af de to tilstande give et bedre overblik og gør det enklere at læse artiklerne – særligt på mobile enheder. I artikeltilstand er det samtidig muligt individuelt at tilpasse font og skriftstørelse, så det passer bedst muligt til den enkelte læser.

Browser udgaven er tilgængelig allerede nu

Hvis du hører til dem, der foretrækker at læse magasinet i mobil app’en, må du vente lidt endnu. Den nye app til mobile enheder lanceres nemlig den 1. juli.

Er du ikke abonnement så prøv et online abonnement for 39 kr

Hvis du derimod læser magasinet i browseren, eksempelvis på din desktop computer, så har du muligvis allerede bemærket, at noget er anderledes. Den nye platform er nemlig allerede implementeret på hjemmesiden. Du kan derfor opleve den lige her. Bemærk at du skal bruge dit normale log-in for at læse magasinerne.

Du kan se mere om alle funktionerne, og hvordan de fungerer lige her.

Anvender du app’en, skal den opdateres

Hvis du har den gamle app installeret, og du har automatisk opdatering slået til, så behøver du ikke foretage dig noget. Din mobile enhed bliver automatisk opdateret med den nye app, så snart den bliver gjort tilgængelig

Hvis du derimod har manuel opdatering slået til, så skal du sørge for, at appen bliver opdateret efter 1. juli. Uden opdatering vil appen ikke længere fungere.

Fortæl os hvad du synes

Vi har gjort os umage for at sikre, at alt fungere som det skal. Det er dog ikke utænkeligt, at en ny digital platform kan have små børnesygdomme. Hvis du oplever, at noget ikke virker hensigtsmæssigt eller du har et godt forslag til forbedring, så skal du være velkommen til at skrive til Torben på tg@recreationmedia.dk. Al slags ris og ros modtages meget gerne.

Læs mere: Sådan fungerer e-magasinet

Prøv et online abonnement for 39 kr