Jagtmesser er en fantastisk organisme, som fordrer lige dele disciplin, struktur og vildskab.
Sådan er det også for JAGT, Vildt og Våben messen i Hillerød, som lige nu afvikles for sjette gang. Denne gang under helt nye halhvælvinger, om end det er på den samme matrikel som de fem foregående gange i det, som lokalkendte i gamle dage kaldte for Frederiksborghallen. Nu hedder det Royal Stage, hallen er nyopført, og omgivelserne derfor helt oplagt bedre, større og med fundament for udstillinger og messestande, som er endnu mere imponerende end tidligere.

Når de over 100 udstillere fra Danmark og en række udenlandske destinationer gør klar til at tage imod de godt 10.000 forventede gæster, så er der gået et ganske massivt arbejde forud, en indsats som i sig selv er imponerende, og som ledes af en ildsjæl, der samtidig finder tid til at passe en hel del andre aktiviteter.

Preben Henrichsen

Her er der tale om en eminence, som hverken er grå eller på anden måde farveløs. Tværtimod. Preben er tydelig for enhver, der har mødt ham blot en enkelt gang, for han brænder for sin sag, som er jagt, JAGT, Vildt og Våben, og den tilbagevendende jagtmesse i Hillerød – som nu udvides med en tilsvarende messe i...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: