Ibex Hunters in Action

Den nye platform med jagtfilm hedder “Hunters in Action Channel” og henvender sig til actionhungrende jægere, der ikke gider overflødige sekvenser.  

Hunters in Action er grundlagt af fotograf og professionel jæger Norbert Fenyvsi. De sidste 15 år har Norbert ledsaget og guidet jægere på jagtrejser verden over. Jagtrejserne er blevet optaget, klippet og redigeret gennem tiden. Resultatet er spændingsfyldte og dragende jagtfilm med absolut NUL REKLAMER, nul morgenkaffe, nul snitteri. Det er ren og skær VILD JAGT. Optagelserne er sommetider fra forskellige perspektiver og endda med nervepirrende ”close-up” scener.

Hunters in action
Norbert Fenyvsi laver jagtfilm og er selv med, lige der hvor det sker.

Mere end 60 jagtbare arter fra over 20 lande

Hunters in Action Channel findes der lige nu mere end 70 jagtfilm, der skildrer over 60 vildtarter fra mere end 20 lande. Alt fra Råbuk, Kronhjort og Vildsvin fra Europa til de mere eksotiske arter, som den krævende Daghestan Tur, Marco Polo og den altid bjergtagende Bongo fra Cameroun.

Med filmene får man stor indsigt i de forskellige jagtformer. Riffeljagt, buejagt, drivjagt og jagt over madding er på menuen. Tag bukkejagten, her får man et anderledes indblik i hvordan vildtet agerer i løbet af sæsonerne.

Langt flere film er på vej

Hvert år rejser Norbert over 200 dage. Med andre ord er der lagt en masse i støbeskeen til tonsvis af spændende jagtfilm på platformen. Norbert har allerede meddelt, at der lige nu er 23 nye film på redigeringsbordet.

Fuld adgang til disse herligheder koster normalt kun 63 EUR for et helt år. Det er dog lykkes os at forhandle en særlig introduktionsrabat på 40% til vores læsere.

Med rabatten fratrukket er prisen blot EUR 37.80 for det første år. Det svarer til 281 kr. eller cirka 23 kr. pr. måned. Med det kan du streame ubegrænset i 12 måneder – du kan se samme jagtfilm flere gange, eller se alle sammen på en gang.

Det eneste du skal bruge er rabatkoden JJV-40-HIA. Den ekstra besparelse på 40% fraregnes ved check-out.

Hunter in Action
Hunters in Action Channel tilbyder lige nu mere en 70 actionmættede jagtfilm.

Tilmelding og mere information om Hunters in Action Channel finder du lige her:

http://www.huntersinaction.tv.

HUSK

Rabatkoden JJV-40-HIA skal indtastes, når du bestiller et årsabonnement. VIGTIG, tilbuddet gælder kun i en begrænset periode.

HUNTERS IN ACTION RABATKODE

Indtast koden:

  JJV-40-HIA  

ved tilmelding og få ekstra 40% rabat på et årsabonnement.

Tilbudet gælder i begrænset tid.

http://www.huntersinaction.tv