JAGT, Vildt & Våben Messen 2021

Forberedelserne til JAGT, Vildt og Våben messen i 2021 er i fuld gang. Når dørene bliver slået op og startskuddet går, bliver det til den mest omfattende jagtmesse på Sjælland nogensinde. Så husk allerede nu at sætte et stort kryds i kalenderne den 9. – 11. april 2021.

ET ELDORADO FOR JAGT OG NATURINTERESSEREDE

På JAGT, Vildt & Våben Messen vil du møde over 150 udstillere med alt inden for jagt, jagtvåben, jagtudstyr, jagtrejser, jagthunde, gastronomi, vildt & naturpleje og meget andet. Aktivitetskalenderen er spækket med spændende foredrag, debatter, events, auktioner alt sammen målrettet jægere og naturinteresserede.

TEMA: JAGT & NATURBEVARELSE

Det er vigtigt, at vi passer på vores natur. Derfor har vi som jægere et stor ansvar og ikke mindst en stor mulighed. På JAGT, Vildt & Våben Messen sætter vi bl.a. fokus på JAGT som et vigtigt redskab i bevarelsen af vores fælles natur.

I SAMARBEJDE MED ROYAL STAGEjagtmesse i Royal Stage

Royal Stage i Hillerød indviede den nye
8800 m2 store arena i januar 2020. Den nye hal er integreret i det hidtidige FrederiksborgCenter, og tilbyder hermed større og helt moderne faciliteter til udstillere og besøgende.

FORDELE SOM UDSTILLER

JAGT, Vildt & Våben Messen har været afholdt hvert andet år siden 2011, og nyder en solid opbakning fra branchen, jagtens organisationer og beslægtede institutioner. Som udstiller vil du møde et engageret og købestærkt publikum. Den direkte omsætning er traditionelt høj hvorfor mange udstillere booker flere år i forvejen.

VIL DU VIDE MERE

Vil du booke en stand, har du spørgsmål vedrørende messen, eller vil du have en snak om mulighederne, så kan du ringe til Preben på 41116166. Du kan også skrive til os på ph@recreationmedia.dk. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ses til JAGT, Vildt & Våben Messen den 9. – 11. april 2021