I dagene fra den 13. til den 15. marts er det atter tid til Jagt & Outdoormesse i Odense Congress Center. Det er 19. gang, at den traditionsrige messe afholdes i Odense.

Da messen sidst løb af stablen i 2018, blev der med godt 17.000 besøgende sat ny publikumsrekord. Når dørene lukker op for udstillingen, er der allerede sat ny rekord, inden det hele starter. Der har nemlig aldrig været så mange udstillere på messen som i år, hvor mere end 160 forskellige virksomheder og organisationer stiller op for at vise den danske jagtverden, hvad de har at tilbyde.

Jagt er kernen i denne messe, som rummer alt, hvad hjertet kan begære inden for jagtrejser, våben, hunde, tøj, udstyr, mad, trofæer og meget mere. På outdoor-delen vil man blive mødt af alt det, der behøves for at være en aktiv familie, der gerne vil opleve og bruge naturen på nærmeste hold. Udviklingen i samfundet går i retning af, at vi som familier i en travl hverdag gerne vil opleve sammen og ikke hver for sig.

På den gastronomiske side sætter messen også fokus på jagten, så udgangspunktet i de mange lounge-områder er vildt-retter. Bevæger man sig rundt i hallerne og studerer de forskellige tilbud til ganen, vil man opleve, at der er noget for...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: