NÆBBET VINSÆT

Grej - Vinoplukker og vinpropper fra Zone Denmark Nogen siger, at man ikke må drikke alkohol eller spise søde sager i januar! Sikke noget vrøvl – man behøver bare ikke proppe sig. Prop i stedet flasken med en næbbet vinprop fra Zone Denmarks nye smarte barkoncept ROCKS, som består af en enkel vinoplukker, Feather med indbygget folieskærer til Kr. 299,00 og tre forskellige vinpropper, Nest, Egg og Bird fra Kr. 129,00.

Forhandles hos de fleste isenkræmmere eller på zonedenmark.dk, som også oplyser nærmeste forhandler på tlf. 89281300

FOOD I PROCESS

Grej - køkkenmaskine fra BoschVærktøjsgiganten Bosch kan andet end lave virilt håndværkerværktøj. Jeg føler mig selv, som en sej håndværker i køkkenet, når jeg jonglerer med diverse fede køkkengadgets fra Bosch. Til mine vilde deller er jeg glad for denne lille fikse køkkenmaskine med tilbehør som funktionskniv, skære- og riveskiver i en smart integreret tilbehørsskuffe, så der er styr på tingene.

Køkkenmaskine MCM4 Styline 700 W fås i diverse isenkræmmere eller på nettet til Kr. 959,0

GIV DEN PISK

Grej - Piskeris fra OXOPiskeriset fra OXO er et uundværligt stykke værktøj i mit køkken, og den kører kun på ægte håndkraft. Piskeriset har et dråbeformet behageligt håndtag, som ikke glider ud af hånden, når der piskes flødeskum...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: