MERRY I CHERRY

KirsebærvinØnsker du at følge juleanden eller risalamanden helt til dørs, så prøv den præmierede og anmelderoste Frederiksdal kirsebærvin Reserve. Vinen er produceret på Lolland af de unikke Stevnskirsebær – også kaldet Nordens drue og har fadlagret på egetræ i minimum 30 måneder. Server kirsebærvinen afkølet ved 10-12 grader i hvidvinsglas. Mums!

Frederiksdal kirsebærvin Reserve, 500 ml koster Kr. 229,00 og fås på frederiksdal.com, som også oplyser nærmeste forhandler.

DESSERT I STUB

STUB glasSTUB er enkle og super funktionelle glas fra Holmegaard og helt klart mine yndlingsglas at anrette desserter i. De fungerer også som almindelige glas og til servering af f.eks. havregrød, suppe, rejecocktail eller nytårschampagne. Det er smukt, når man kan se hele desserten og ikke kun toppen, så min risalamande 2020 er oplagt at servere heri. Glassene kan desuden stables, så de fylder ingenting i køkkenskabet – I love it!

STUB-glassene fås i forskellige størrelser til Kr. 399,95 for 4 stk. på holmegaard.dk

SAFT OG KRAFT

Saft & kraftVitaminer på flaske det er lige mig – og så i en smart indpakning, klar til at sætte i køleskabet. Ren julemagi! Koncentreret kirsebærsaft fra Frederiksdals er en dyb mørkerød saft, rig...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: