Oplevelserne

Ingen diskussion om at oplevelser er en af de gaver, der huskes i lang tid efter. De er som regel lidt sværere at bytte, så sørg for at undersøge om modtagerens smag matcher din egen, inden du kaster dig ud i sådan en gave.

01 Inspiration- og Kogebog: Brændt røget hængt sprængt

Inspiration- og Kogebog: Brændt røget hængt sprængt
Kogebogen med perfekt inspiration til at komme ud i naturen, lave mad over bål, fermentere, kold- og varmryge, salte, tørre og meget andet.

Jægere har ofte en solidt proppet dybfryser og inspirerende kogebøger med skarp jagtvinkel er et oplagt gaveønske til at finde inspirationen til at få alt det skønne kød anvendt på nye måder. Nikolaj Juel og Columbus Leth gav os ”Walk on the wild side”, og nu er de klar til anden omgang med deres nye passionerede jagt- og kogebog med den fængende titel ”Brændt røget hængt sprængt”.  Perfekt inspiration til at komme ud i naturen, lave mad over bål, fermentere, kold- og varmryge, salte, tørre og meget andet.

Udgives for forlaget Gyldendal med vejledende pris på 349,95 kr. Find den i din lokale boghandel eller på nettet.

02 Gavekort på skydetræning

Skydetræning Glæd en jæger med et kursus i skydetræning til vildt i bevægelse. En investering i seriøs træning før en stor...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: