Globalt jagt video award show rykker online

Som følge af COVID-19 er et stort jagt video award show, the Monocular Hunting Video Awards 2020, rykket online.

“Vi er selvfølgelig ærgerlige over at aflyse det fysiske Award Show, da vi havde glædet os til at byde jægere fra hele verden velkommen på vores hjemmebane i Danmark og sammen fejre alle de kreative kræfter inden for jagtens verden. Fortæller Jacob Boll – grundlæggeren af det digitale marketing bureau Monocular Agency, som står bag The Hunting Video Award.

Netop i år hvor mange andre store jagtarrangementer er blevet aflyst er der brug for et samlingspunkt for jægerne.

“Vi overvejede at aflyse eller udskyde Award Showet til senere på året, men vi kunne fornemme at jagtbranchen lige netop nu havde brug for noget at samle sig om og se frem til og det var nærliggende for os at rykke showet online, nu hvor et fysisk show ikke er muligt.” fortæller Jacob Boll

Du kan derfor roligt lave popcorn, knappe en øl op og sætte dig godt tilrette torsdag den 2 april kl. 20, når The Monocular Hunting Video Award Show 2020 bliver sendt LIVE på deres facebook side – The Monocular. (https://www.facebook.com/MonocularJournal/)

The Monocular Hunting Video Awards 2020

https://award.themonocular.com

Online Award Show

Torsdag d. 2 April – kl. 20:00

Live på facebook – https://www.facebook.com/MonocularJournal/

Monocular Agency, som er specialiseret i digital markedsføring indenfor jagtbranchen, står bag The Hunting Video Awards.

https://monocular-agency.com

Der skal findes 4 vindere i kategorierne Best Hunting Clip, Best Hunting Video, The Community Honour Award og Best Professional Hunting Video. Til at styre slagets gang har TV- og Radiovært David Carsten Pedersen takket ja til værtsrollen og udtaler:

“Jeg glæder mig helt vildt. Jeg er i lockdown på mit jagtområde i Mariager og jeg lover, at der kommer ild i pejsen og whisky i glasset når vi skal finde de 4 vindere. The Hunting Video Award har stået for at bringe jægere sammen om vores fælles passion og særligt i år er niveauet rigtig højt. Det er tydeligt at se, at jægerne har noget på hjertet og trods modgang, arbejder indædt for at fortælle omverden om jagt.”

The Hunting Video Awards er sponsoreret af SAKO, MyOutdoorTV, Aimpoint og Subaru, og vinderne kan blandt andet se frem til at vinde en Aimpoint Micro H2, Sako85 Carbonlight, to uger i en Subaru Forester, samt en pengepræmie på 2500 euro.